asdf

Első képek a Jurassic World forgatásáról

  • Szerző: P. Kristóf
Április 14-én megkezdődött a Jurassic World című film forgatása Hawaii-on, amelyről közzé is tettek pár fényképet az Entertainment Weekly nevű magazinban.

Április 14-én végre elkezdődött a Jurassic Park negyedik részének forgatása Hawaii-on. A produkciót elég nagy titoktartás övezi, de azért nem annyira rejtélyes, mint mondjuk a legújabb Star wars, így az Entertainment Weekly jóvoltából most három forgatási képet is láthatunk.

Az elsőn a Pókember 3 Gwen Stacey-je, vagyis Bryce Dallas Howard látható, ahogy a kamerába néz talpig fehér ruhában. A következpn egy dinoszaurusz emblémás, behorpadt ajtajú járgány, míg a harmadikon a gyönyörű táj és a stáb egyik tagjának az üres széke látható. Reméljük, hamarosan valami akciódúsabb anyagot is kapunk majd.

Azonban nem ez az egyetlen hír a produkció háza táján, ugyanis Colin Trevorrow egy interjúban elárulta, hogy az Universal már további folytatásokon gondolkodik. Azt is elárulta, hogy mindezek ellenére valami önállót szeretett volna létrehozni, de olyat, amiben bele van építve a folytatások lehetősége is.

Egyelőre szinte semmit nem lehet tudni a cselekményről, de az már biztos, hogy az első film helyszínéül szolgáló Isla Nublar-ra térnek majd vissza benne, ahol a kezdeti kudarcok után végre felépült az a bizonyos szórakoztató park évente több millió látogatóval.

Amikor rákérdeztek, hogy mely karakterek térhetnek vissza a lehetséges folytatásokban, elárulta, hogy Chris Pratt és Omar Sy figurája közelebb kerül majd egymáshoz.

Jurassic World - A képre kattintva tudod megnyitni a galériát.

"Omar egyértelműen Chris legjobb barátja a filmben. Együtt dolgoztak és elég komoly közös akciójeleneteik vannak. Létre akartam hozni köztük egy olyan kapcsolatot, amely emlékezetes lehet és melynek vonalán később el tudunk indulni a folytatásokban."

Jurassic World - Bemutató: 2015. június 12.

Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon