asdf

Chris Pratt váltja Harrison Ford-ot az új Indiana Jones filmben?

  • Szerző: Simon
A galaxis őzői főszereplésével sikert aratott tavaly Chris Pratt, aki idén a Jurassic World-ben kalandozik, és a Disney is szemet vetett rá. A Deadline hírei szerint Star Lord-ot akarják az Indiana Jones reboot főszerepére.

A Disney úgy döntött nem folytatja a franchise-t, hanem inkább újra gondolja, méghozzá Chris Pratt-el. Ugyan még semmi sincs kőbe vésve és a megbeszélések még folynak, de a színész azt mondta, hogy szívesen átvenné Harrison Ford szerepét._chris-pratt-indiana-jonesAz elmúlt években sok pletykát hallottunk már arról, hogy újraforgatják az Indiana Jonest, sok olyan híresztelés is terjedt, hogy Bradley Cooper veszi át Harrison Ford helyét, bár ez később kiderült, hogy nem volt igaz. Néhány hónappal később az a hír röppent fel, hogy Robert Pattinson a Disney legjobb választása, de azóta sincs semmilyen hír erről. Később kiderült, hogy Bob Iger a Disney vezérigazgatója még mindig tervezi egy új Indiana Jones film leforgatását. A stúdió beütemezte már magának, de addig nem kezdi el fejleszteni a projektet, amíg az új Star Wars franchise a Star Wars: Az ébredő erő el nem indul.

Chris Pratt a Jurassic World után A hét mesterlövész remake-ben remekelhet Denzel Washington oldalán, illetve A galaxis őrzői folytatásában macsóskodhat. Mit gondoltok, Chris Pratt jó választás, hogy átvegye az Indiana Jones szerepét? Vagy jobban szeretnétek, ha még egyszer utoljára Harrison Ford játszaná Indyt?

Megosztás facebookon