asdf

Már biztos, hogy elkészül az 5. Indian Jones film!

George Lucas már 2011-ben bejelentette, hogy elkészítenék az ötödik részt és már a sztori részletei is körvonalazódtak, miközben a Disney felvásárolta a Lucasfilm-et 2012-ben, és megszerezte a Star Wars- és az Indiana Jones-filmek jogait is, csak találgatások övezték eddig a produkciót.

Harrison Ford korábban azt nyilatkozta, hogy szívesen eljátszaná Indiana Jones-t az ötödik részben. Bár sokan úgy vélik, hogy a színész már túl öreg a karakterhez. Ford erre úgy reagált egy interjúban, hogy "Nem hiszem hogy az öregség akadály lenne Indiana Jones számára. Elég idős vagyok már ahhoz, hogy Connery-re többé ne legyen szükség és így eljátszhatnám a saját apámat".indiana-jones-sankara-stones

Legutóbb a régész-kalandor szerepére legutóbb Chris Pratt neve merült fel, de hivatalos infó ezidáig nem került nyilvánosságra. Végre egy kicsit megtörve a csendet, Kathleen Kennedy producer a Vanity Fair újságírójával beszélgetett, és ami biztos, hogy lesz ötödik rész, csak a dátum még nem ismert. "Egy napon sor kerül arra, hogy a cég elkészítse az ötödik részt, de abban még nem vagyok biztos, hogy ez mikor fog megtörténni. Még nem kezdtünk el dolgozni a forgatókönyvön sem, de már beszélünk róla" - erősítette meg a hírt Kennedy.

A cég továbbra is a Star Wars filmekre összpontosít. Évente jönnek majd ki az újabbnál újabb filmek, de Indiana Jones kalandjainak folytatása is tervben van, hiszen ez a második legerősebb franchise a Lucasfilm-nél. Vajon a 4. rész sikertelensége után újra fel tudják idézni azt a klasszikus hangulatot, amit az első három filmben megszerettünk? 

Megosztás facebookon