asdf

Bradley Cooper lehet az új Indiana Jones

  • Szerző: P. Kristóf
Évek óta pletykálnak Hollywoodban az Indiana Jones ötödik részéről, most azonban érdekes fordulatot vehet a projekt.

Harrison Ford már nem lesz fiatalabb, már a negyedik rész forgatásán is nehezen viselte az akciójeleneteket. Ugyanakkor feltétlenül szeretné elkészíteni az Indiana Jones következő részét, amíg bírja, állítólag azzal a kikötéssel vállalja csak el a Star Wars VII.-et is, ha két további Indiana Jones film is érkezik. 

Indiana Jones

A Latino Review egy megdöbbentő hírrel állt elő, amely szerint a Disney valóban folytatni kívánja a sorozatot, de egy fiatalabb főszereplőt keresnek, így jelenleg Bradley Cooper a legesélyesebb arra, hogy Indiana Jones lehessen. Ez persze nem zárja ki Harrison Ford részvételét sem, de részletekről egylőre nem tudni. A honlap szerint viszont valószínűleg a James Bond sorozat mintájára akarják kiépíteni a karakter történetét, megtartva a stílust és a hangulatot, de időnként leváltva a főszereplőt. 

brad_indiana

Ezzel viszont az Indiana Jones következő része nem a Kristály koponyák királysága után játszódik majd, hanem egy teljesen új történetet vezetne fel, Frank Darabont állítólag már be is nyújtotta ötletét a studiónak, de hogy ebben melyik Indie szerepel, arról még nincs hír.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a FacebookonCsekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon