asdf

Bradley Cooper rémes csókja

bradley

Bradley Cooper-ről kevesen tudják, hogy első komolyabb szerepét a Szex és New York című sorozatban kapta még 1999-ben, ahol Carrie Bradshaw fejét csavarta el.

A szexi színész a Metro Newspaper nevű lapnak nyilatkozott arról az emlékezetes forgatásról. A sorozat annak a részében nem mással, mint Sarah Jessica Parkerrel kellett csókolóznia. Bradley elárulta, hogy ami a tévéképernyőn szenvedélyesnek tűnik, az a valóságban pont az ellenkezője volt. A sármos színész a következőt mesélte a lapnak: „A Szex és New Yorkot forgattam. Rettentően izgultam, ugyanis egy manuális váltós Porschét kellett vezetnem és csak arra tudtam gondolni, hogy mindjárt lefejeltetem Sarah Jessica Parkerrel a műszerfalat.”

Bradley-nek azonban nem ez volt az egyetlen félelme: „A csókjelenet előtt odajött hozzám egy pasi, aki azt hiszem a következőt mondta: ’SJP nem használja a nyelvét!’ Azt sem tudtam, hogy ki az az ’SJP’. Ezután megcsókolt, nekinyomott az autónak majd fölém hajolt. Eközben végig csak az járt a fejemben, hogy a nyelvemet a lehető legjobban a számban tartsam. Rémálom volt. Ő nem! Ő nagyszerű volt!”

Megosztás facebookon