asdf

A Másnaposok jó pasija elefántemberré válik

  • Szerző: Marcika
  • Forrás: IC Press
Nem szállt a fejébe a hírnév a Másnaposok sztárjának. Annak ellenére, hogy Oscar-díjra jelölték az Amerikai botrány miatt. ő egy fogyatékos ember történetén dolgozik.

A Másnaposok-trilógiában közönségkedvenccé vált, és a Napos oldal-ban kiváló színészi képességeit is bizonyító Bradley megállíthatatlanul száguld a legnagyobb hírességek közé. Legújabb filmjében az Amerikai botrány-ban (16) (American Hustle, hazai bemutató: már a mozikban) mániákus FBI-ügynököt alakít, aki egy szélhámos-zseni (Christian Bale) és barátnője (Amy Adams) segítségével próbál korrupt politikusokat lebuktatni. A különleges hangulatú vígjáték az Oscar-verseny egyik legbiztosabb befutója. Összesen 10 díjra jelölték, és köztük az egyik Bradleyé lehet.De ő nem a köszönőbeszédét próbálja, hanem Az elefántember címszerepét: egy súlyosan deformált, 19. századi angol férfi történetét. A színész egyszer már fellépett ezzel a szereppel 2012-ben egy massachusettsi színházi fesztiválon. Ezúttal is minden speciális kellék vagy segédeszköz nélkül, pusztán játékával jeleníti majd meg a főhős testi hibáit.

elefántember

Színházban már alakította az elefántembert, a vásznon sem fog trükköket használni

Tökéletes testét hamarosan szmokingba bújtatva láthatjuk március 2-án, az Oscar-gálán, ahol talán át is veheti a legjobb férfi mellékszereplőnek járó arany szobrot.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!
Megosztás facebookon