asdf

Meghalt a Másnaposok egyik sztárja

A Másnaposok első részében tűnt fel a kilencvenegy esztendős Murray Gershenz, aki idősebb korában csöppent a filmesek világába.

Sajnálatos módon egy szívroham okozta a halálát Murray Gershenznek. A filmezés egyik legérdekesebb figurája volt, bármiben is játszott, az mindig elnyerte a nézők tetszését.

Murray_Gershenz_

A színész-komikust otthonában érte a végzetes szívroham. A gyász három gyermekét, két unokáját és két dédunokáját érinti, rengeteg rajongója mellett.

Murray ugyanis rettentő népszerű volt, pedig csak hetvenkilenc éves korában indult el színészi karrierje. Először a Will és Grace egyik részében tűnt fel, ahol azonnal megszerette a közönség, és a filmesek is felfigyeltek rá. Ezután sorra kapta a szerepeket, bár általában mindig dilis vénembert kellett alakítania, de nagyon jól hozta ezt a figurát.

murray_gershenz_left_a_l

Olyan produkciókban láthattuk többek közt, mint a Spancserek, a Doktor House, a Halottnak a csók, a Mad Men - Reklámőrültek, a Modern család, a Nevelésből elégséges és A fantasztikus Burt Wonderstone című filmekben és sorozatokban. A legnépszerűbb alakítása a Másnaposok első részében volt. A kórházi vizsgálatos jelenetet annyira imádták, hogy mai napig mémek százai születnek belőle, és a vígjáték egyik legnagyobb visszhangot kiváltó jelenete lett.

murray_gershenz_hangover

Megosztás facebookon