asdf

Jason Statham szerint nagyon durva lesz a Hobbs és Shaw

  • Szerző: Simon
  • Forrás: UIP-Duna
A Halálos iramban-sorozat spinoffja – azaz önálló epizódja – az előkészületben lévő Hobbs és Shaw című film kapcsán nyilatkozott Jason Statham.
A Shaw-t alakító Jason Statham szerint az új produkció jelentősen különbözni fog a széria többi darabjától. A színész úgy gondolja, hogy sokkal durvább lesz, mint amire a nézők számítanak.
Hobbs and Shaw
„A rendező, David Leitch stílusa realistább és komorabb, mint a műfajban megszoktuk. Érdemes az általa rendezett Atomszőkére gondolni, ott aztán nem agyonstilizált a koreográfia, hanem magát a valóságot tolják a néző arcába. David mindig egyedülállót akar alkotni, most pedig egy ekkora produkció megadja neki a lehetőséget ahhoz, hogy ne fogja vissza magát, és teljes fegyverzetben induljon támadásba.” – mondta az olimpikonból lett akciósztár.

Hobbs-t természetesen Dwayne Johnson alakítja, a női főszereplő a Mission: Impossible – Utóhatás sztárja, Vanessa Kirby, és fontos szerepben tűnik fel Idris Elba, akit időről időre az új Bondként emlegetnek, amíg le nem szögezi, hogy szó sincs róla.

Hobbs and Shaw – Hazai bemutató: 2019. augusztus 1.
Megosztás facebookon