asdf

Jason Statham egy brutális őshüllő ellen küzd

  • Szerző: Simon
  • Forrás: IC Press
Új-Zéland újra filmesekkel van tele. A sziget egzotikus helyszínein forgatták A Gyűrűk Ura-filmeket, most pedig egy sci-fi/akció/thriller készül, melynek angol címe: Meg.

A rendezői széket A nemzet aranya- filmek alkotója, Jon Turteltaub foglalta el. Ő választotta főszereplőül Jason Statham-et és Li Bingbing-et.

meg-jason-statham-li-bingbingA helyszín persze nem véletlen: nemcsak a csodás sziklák, hanem az óceán és a szigeten működő digitális utómunkacégek is csábítóan hatottak az alkotókra. A történet ugyanis egy mélytengeri tengeralattjáróban játszódik, amelyet tudományos munkája végzése közben egy rég kihaltnak hitt lény támad meg. Az ütközés után a jármű magatehetetlenül fekszik a Csendes-óceán egyik legmélyebb pontján, a legénység pedig nem tudja, hogyan szabadulhatna meg. Az idő fogy, és már mindenki csak egy mélytengeri mentőbúvár (Jason Statham) segítségében reménykeddet. De a tengeralattjáróhoz vezető úton ott úszkál a 25 méter hosszú őslény, a megalodon is...

meg_statham2018

Bár a forgatás elkezdődött a héten, a bonyolult körülmények között zajló filmezés és az utólag szükséges sok digitális trükk miatt a nagyközönségnek 2018 tavaszáig kell várnia a bemutatóra.

Megosztás facebookon