asdf

Dwayne Johnson biztosan visszatér a következő Halálos iramban-filmben!

  • Szerző: MoziStar
  • Forrás: UIP-Duna
A rajongók nagy bánatára Dwayne Johnson kimaradt a Halálos iramban sorozat kilencedik részéből, a folytatásban azonban minden bizonnyal ott lesz Johnson.
Dwayne Johnson nagyon elfoglalt volt, ezért nem tudta vállalni a farnchise kilencedik részét. „Nem fért bele az időmbe, mindjárt kezdődik a forgatás, és nekem más produkciókkal kell foglalkoznom. Hobbsnak rendezetlen számlája van Dominic Torrettóval (Vin Diesel), és pár szálat még el kell varrni, ezért az általam játszott karakter újra megjelenik.”– nyilatkozta a Szikla az MTV-nek. 
halalos_iramban_6_dwayne
A sorozat alkotói már évekkel ezelőtt leszögezték, hogy a Halálos iramban a tizedik résszel véget ér, ám a franchise olyan sikeres, hogy nem kizárt, készülnek még újabb részek. Ha máshogy nem, spinoffok formájában. Ilyen a hamarosan látható Halálos iramban - Hobbs & Shaw, amelyben Dwayne Johnson karaktere a Jason Statham játszotta brit zsoldossal társul a főgonosz ellen, akit Idris Elba alakít.
hobbs_and_shaw_movie_01
A Universal stúdió összesen 41 millió dollárral jutalmazza a Halálos iramban: Hobbs és Shaw három főszereplőjét, - jelent meg a Variety-ben. Dwayne Johnson 20 milliót kap (ennyi a szupersztárok rendes tarifája filmenként), Jason Statham 13 milliót számlázhat, míg a főgonoszt alakító Idris Elbának 8 millióval szúrták ki a szemét.

Ha a film nyereséges lesz, ami elég valószínűnek tűnik, Johnson és Statham további tízmilliókkal gyarapodnak, mivel nemcsak főszereplők, hanem producerek is.
Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw/ Halálos iramban - Hobbs & Shaw – Hazai bemutató: 2019. augusztus 1.
Megosztás facebookon