asdf

Ridley Scott mégsem vonul ki A szárnyas fejvadász-ból

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
A megállíthatatlan Ridley Scott mégsem vonul ki A szárnyas fejvadász-ból. A rendező, aki az Exodus – Istenek és királyok című nagyívű filmjével legutóbb a legendák idejébe, az egyiptomi birodalomba vezette nézőit, visszatérhet a jövőbe.
Évek óta húzodik a Szárnyas fejvadász folytatásának vagy újra gondolásának ügye. A Warner Bros és az Alcon Entertainment rengeteg foglalkozik az új Szárnyas fejvadász filmmel, de, arról még semmilyen információ nem volt, hogy előzményfilmet, remake-et, vagy folytatást terveznek a franchise-nak. Ridley Scott, a rendező adott a kérdésre választ a Wall Street Journal-nak: "Nagy valószínűséggel folytatás lesz."
ridley scott
Bár korábban az a hír járta, hogy nem Scott rendezi a folytatást, az MTV-nek azt nyilatkozta, hogy mégis megrendezi a klasszikus film folytatását. Azt is elárulta, hogy Harrison Ford ennyit mondott neki az új rész sztorijának elolvasása után: „ez a legjobb forgatókönyv, amit életemben olvastam”. A történet maga még titkos, de közvetlenül épül majd az első részre. Arról az interneten keringő pletykáról, hogy a filmben az Exodus-ban a főszerepet, a harcos Mózest alakító Christian Bale is fontos szerepet kaphat, a rendező nem akart beszélni.
Megosztás facebookon