asdf

Állati menő a Szárnyas fejvadász 2049 új előzetese!

Denis Villeneuve nagyon oda tette magát és durván felturbózta az eredeti Szárnyas fejvadász továbbgondolását. A Magyarországon forgatott Szárnyas Fejvadász 2049 Ryan Gosling és Harrison Ford főszereplésével ősszel a mozikban!

A Warner Bros és az Alcon Entertainment filmjének története jó pár évtizeddel az első rész eseményei után játszódik, amiben Ryan Gosling egy Los Angeles-i ügynököt alakít és egy régi titkot ás elő, amely káoszba döntheti a már eleve ingatag lábakon álló jövő társadalmát. A főnökét Robin Wright alakítja, akinek a rend fenntartásánál nincs fontosabb. K ügynök nyomozásba kezd, hogy megtalálja a harminc éve eltűnt Rick Deckard-ot (Harrison Ford). Válaszokat akar, és úgy tűnik, ezek a válaszok egyre nagyobb bajba sodorják őt. K ügynökhöz csatlakozik Ana de Armas, aki nagyon rejtélyes.

A film rendezője Denis Villeneuve, aki a Sicario - A bérgyilkos című thrillert jegyezte. A folytatást, mely állítólag Ridley Scott ötletén alapul, Hampton Fancher írta, aki az első film forgatókönyvének társszerzője volt.

Szárnyas fejvadász 2049/Blade Runner 2049 - Hazai bemutató: 2017. októbera-szarnyas-fejvadasz-2049-gosling-poster

a-szarnyas-fejvadasz-2049-ford-poster

Megosztás facebookon