asdf

EXKLUZÍV: Mi történt a két Szárnyas Fejvadász film között? (videó)

  • Szerző: MoziStar
  • Forrás: IC Press
Az eredeti Szárnyas fejvadász 2019-ben játszódott, a Denis Villeneuve és Ridley Scott összefogásával készült folytatás, a Szárnyas fejvadász 2049 harminc évvel később.
Viszont az alkotók nem feledkeztek meg arról, hogy a rajongók nyilván azt is tudni szeretnék, mi formálta a vásznon életre kelő félelmetes világot a két film között. Így aztán felkértek három rendezőt, hogy három kisfilmben mutassák be a két nagyfilm közötti legfontosabb eseményeket.
SzarnyasFejvadasz_jelenetfoto (7)
Az első ilyen rövidfilm most került fel a netre. Ebben Luke Scott rendező 2036-ba repíti a nézőket: ekkor hatálytalanították azt a törvényt, amely korábban megtiltotta a replikánsok gyártását. A kisfilmben Jared Leto játssza a főszerepet: ő fejlesztette ki és gyártja az új, tökéletes replikánsokat. A kisfilm még számos izgalmas részlettel szolgál, miközben önmagában is meghökkentő fordulatokat és az első részhez méltó látványvilágot kínál.
Leto a Szárnyas fejvadász 2049-ben is visszatér, és természetesen ott is Niander Wallace-t, a kiismerhetetlen nagyiparost és adományozót alakítja… azoknak, akik a kisfilmekkel melegítenek az év egyik legjobban várt filmjére, és azoknak is, akik ősszel, a moziban látják majd először hátborzongató alakítását.
Szárnyas fejvadász 2049/Blade Runner 2049 - Hazai bemutató: 2017. október 5.
Megosztás facebookon