asdf

Michael Fassbender az új Alien filmről nyilatkozott

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
Ha minden igaz, már csak egy évet kell várnunk, hogy megtudjuk, hogyan folytatódik a Prometheus története.

Ridley Scott és csapata befejezte az újzélandi forgatást, és már szorgosan dolgoznak a digitális utómunkálatokért felelős szakemberek. A gyártóknak pedig sikerült az, ami a legritkább esetben jön össze: semmi sem szivárgott ki abból, hogy miről fog szólni az Alien: Covenant. Egészen mostanáig.

Ridley-Scott-and-Michael-Fassbender-on-Prometheus-setMichael Fassbender, aki a Prometheus talán egyetlen túlélőjét, egy androidot alakítja, végre elárult ezt-azt az új, és nagyon várt filmről. Persze az igazi konkrétumokat ő is megtartotta magának.

Michael-Fassbender-Alien-Covenant

"Már nagyon várom, hogy egyben lássam az egész filmet. És mindenki, akivel együtt dolgoztam a Covenanton, ugyanilyen izgatott. Sokkal ijesztőbb, mint a Prometheus volt, de megőrzi annak a grandiozitását. Sok van benne a régi Alien-érzésből: a néző mindig félhet majd, folyamatosan érzi majd, hogy mindjárt történik valami rettentő. Úgyhogy ez a mostani a régi Alien és a Prometheus szuper kereszteződése lesz. Az elején felpörög, aztán nem is áll le…" – nyilatkozta a színész a Collidernek.

alien-covenant-prometheus-fassbender

Alien: Covenant - Hazai bemutató 2017 nyara

Megosztás facebookon