asdf

Hivatalos: Elkészül az 5. Alien film!

Hivatalossá vált, ami eddig csak pletyka volt: lesz új Alien mozi! Az Alien franchise jogtulajdonosa, a 20th Century Fox stúdió nem is tudott a rendező terveiről, de nem volt kérdés, hogy letárgyalják a dolgot.
Neill Blomkamp, a District 9 és az Elysium rendezője megszállot sci-fi rajongó. Korábban egy látványos Alien-mozi vázlatrajzait tette közzé, ami végül a stúdió asztalán landolt.aliens_movie_new00
aliens_movie_new01
aliens_movie_new03
aliens_movie_new04
Állati jó concept art-ok, így nem meglepő, hogy a stúdió ráharapott. A Fox nem habozott sokáig, tárgyalásokat folytatott a rendező úrral és megállapodtak a sci-fi folytatásában.
aliens_movie_new02
Neill Blomkamp megszállottan rajong Alien-ért...

"Most már azt hiszem hivatalosan is azt mondhatom, hogy ez lesz a következő filmem" - írta tegnap Blomkamp az Instagramján. Legújabb filmjének forgatásakor (Chappie) Sigourney Weaverrel sokat ötleteltek azon, mégis hogy lehetne folytatni az Alien franchise-t. A rendező eredetileg Weaver-rel képzelte el a filmet, de egyelőre még nem tudni, hogy csatlakozik-e valóban a projekthez.
aliens_movie_new05
A márciusban mozikba kerülő filmje, a Chappie után tehát úgy tűnik, neki is látnak a forgatásnak. Az új Alientől függetlenül készül a Prometheus 2 is, amit Ridley Scott rendez, aki az új Alien-filmnek is a producere lesz. Az új Alien jóval az első Prometheus film eseményei (2093) után játszódik majd. A Prometheust vegyes kritikák fogadták annak idején, de több mint 400 millió dolláros bevételt hozott, így a Fox nagyon sokat vár az új Alientől is.
 
Vajon mi lesz a címe az új Alien filmnek?

Alien : Nyolcadik utas a Halál
Alien 2: A bolygó neve Halál
Alien 3: A végső megoldás: Halál
Alien 4: Feltámad a Halál
Alien 5: Visszavág a Halál???

Megosztás facebookon