asdf

Újabb infók az új Alien-filmről

Alig pár napja jelentették be hivatalosan az új Alien-film elkészítésének hírét, máris itt vannak az új infók a produkció kapcsán.
Sokáig kérdés volt, hogy Neill Blomkamp vajon mennyire veszi semmibe a korábbi Alien-filmeket, de ő maga nyilatkozta, hogy az Alien 3-at és 4-et nem fogja figyelmen kívűl hagyni. Kiderült, hogy az új Alien film A bolygó neve: Halál történetét fogja folytatni.
 
"Személyes kedvencem az első két Alien film, így azt szeretném, ha hozzájuk kapcsolódna az enyém. Ez a célom. Nem akarom semmissé tenni, vagy újraírni az Alien 4 és az Alien: Feltámad a Halál eseményeit, csupán azt szeretném, ha az én filmem az első két részhez kapcsolódna." - mondta a rendező.
blomkamp-alien-fb
Eddig csak pletyka volt, de már biztosnak tűnik, hogy Sigourney Weaver visszatér Ripley szerepébe, azt egyelőre még nem tudni, milyen formában, hiszen az Alien 3-ban a történet szerint meghalt, illetve a Feltámad a Halálban klónként tért vissza. 
 
"Csak most kezdünk vele igazán foglalkozni, szóval a közönségnek még várnia kell kicsit rá. Nagyon várom, hogy újra eljátszhassam Ripley-t. Ő egy nagyon érdekes karakter, és mindig is úgy éreztem, hogy egy nagy kiváltság őt játszani." - nyilatkozta szűkszavúan a színésznő, akit legközelebb a Chappie című filmben láthatunk ismét.
alien_ Sigourney WeaverA rendező a Sky Movies-nak adott interjúban arról beszélt, hogy szeretné korrekten lezárni Ripley történetét. Blomkamp "freudi rémálomként" jellemezte a készülő filmet, majd hozzátett: „Azt akarom, hogy annyira izguljanak a nézők, hogy végig felegyenesedve üljenek a székeikben, miközben egy hagyományos, sötét folyosókon játszódó, szörny elől menekülős film pereg előttük.”

Neill Blomkamp Alien-filmje a tervek szerint 2017-ben kerül mozikba.
Megosztás facebookon