asdf

Sigourney Weaver is benne lesz az Avatar folytatásában

Annak ellenére, hogy az általa alakított karakter meghalt az első rész végén, Sigourney Weaver visszatér majd az Avatar folytatásában.

Annak ellenére, hogy karakterét az első részben meggyilkolták, Sigourney Weaver visszatér majd minden idők egyik legsikeresebb filmjének folytatásában. A színésznő árulta el többek között 2012-ben, hogy az Avatarnak három új része készül majd, melyeket egymás után forgatnának le. Aztán Sam Worthington tavaly ősszel bejelentette, hogy a munkálatok már idén októberben elkezdődhetnek.

avatar

Ami újdonság, hogy a színésznő egy interjúban elárulta, hogyan próbálják megoldani az általa megformált Dr. Grace Augustine visszatérését.

"Nagy kihívás lesz számomra. Egyelőre nem beszélhetek róla, de mindegyik részben kicsit más lesz a szerepem. Valamilyen módon átalakulok majd." - nyilatkozta Weaver.

Azt is elárulta, hogy egyelőre el sem tudja képzelni, mit vállalt magára azzal, hogy egyszerre forgatják le a három részt, de ha Peter Jackson elbírt vele A hobbit kapcsán, akkor ők is megoldják valahogy.

Az Avatar második része 2016. novemberében érkezik majd a mozikba és minden évben követi majd egy újabb rész, feltehetőleg szintén novemberben.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. 
Csatlakozz közösségünkhöz 
Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon