asdf

Arnold Schwarzenegger lehet az Avatar 2 főgonosza

  • Szerző: P. Kristóf
A Latino Review értesülései szerint Arnold Schwarzenegger fogja a gonosz tábonrok szerepét játszani az Avatar második részében.

Korábban is lehetett már pletykákat hallani róla, de most a Latino Reviews már biztosra tudni véli, hogy Arnold Schwarzenegger lesz az Avatar második részének főgonosza. Ugyanakkor a 20th Century Fox még hivatalosan nem erősítette meg a bejelentést, így egyelőre a hír csak pletyka marad. Viszont egyből megkezdődtek a találgatások, hogy ha mindez igaz, akkor csak a második részben, vagy a harmadikban és a negyeidkben is szerepelni fog e. 

Arnold-Schwarzenegger-Avatar

Schwarzenegger korábban már dolgozott együtt James Cameron-nal a Terminátor első két részén és a True Lies című akció-vígjátékon. Állítólag azóta is jó barátságban vannak, így egyáltalán nem kizárt a dolog.

A Fox augusztusban jelentette be, hogy a korábban tervezett kettő helyett három folytatással tér vissza az Avatar. Az is nyílvánosságra került, hogy a forgatókönyveket Josh Friedman, Rick Jaffa, Amanda Silver és Shane Salerno fogja írni a rendezővel karöltve. 

A három részt egymás után forgatják majd, a munkálatokat jövőre kezdik el. Az első rész bemutatója 2016. decemberében lesz, a többiek egy-egy év csúszással ugyanebben a hónapban követik majd. 

Megosztás facebookon