asdf

Ridley Scott még több Alien filmet tervez!

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
Lassacskán felmerülhet a gyanú, hogy Ridley Scott rendezőt elrabolták az alienek, és kicserélték. Az idén novemberben nyolcvanadik életévét betöltő rendező a huszonéveseket megszégyenítő energiával és ötletgazdagsággal dolgozik, és nem lassul. Sőt, tervekkel van tele.
Hamarosan mozikba kerülő új filmje, az Alien: Covenant valószínűleg az év egyik legjobban várt műve, hiszen saját, legendássá vált klasszikusa, A nyolcadik utas: a Halál (Alien) előzményeit mutatja be benne, és egyúttal a 2012-es Prometheus után 10 évvel folytatja a történetet.
AlienCovenant_jelenetfoto (9)
A különösen látványos és nagyon rémisztő filmben ismét egy csapat űrhajós utazik egy távoli, gyarmatosításra váró bolygó felé, ám az elhagyott táj, ahol leszállnak nem is olyan elhagyott, mint először hinnék: és a néző szoríthatja az ülése karfáját, míg azon töpreng, hogy vajon ki marad életben közülük…
Alien_Covenant_werk (3)
"Az Alien: Covenant után jön még egy film, amely szó szerint és logikusan visszavezet minket az eredeti Alien elé. De ha ezek tetszenek, akkor készen állok még három film leforgatására. Azok előzménytörténetek lesznek. És nem akarok kétéves szüneteket tartani. Elő vagyunk készülve, ha úgy alakul, jövőre forgathatjuk a következő részt. Rengeteg a mesélnivalóm, és nagyon szeretek ijesztgetni…" – nyilatkozta Scott.

Alien: Covenant/Alien: Covenant - Hazai bemutató: 2017. május 18.

Megosztás facebookon