asdf

Bosszúállók, gyülekező! Legyen saját Marvel Univerzumotok!

Végre tied lehet a legendás Marvel karakterek figuráinak hivatalos gyűjteménye!
A De Agostini kiadó exkluzív gyűjteményével már neked is lehet saját Marvel Univerzumod az 1:16 méretarányú, kiváló minőségű figurákkal.
marvel-movie-hu-cover-1-2
A gyűjtemény megrendelhető a kiadó weboldaláról
 
Minden szereplőt digitális képalkotó eljárással modelleztek kiterjedt fotódokumentáció és nagy felbontású testszkennelés segítségével. A gyűjtői figurák különleges összetételű fémgyantából, gondos kézi festéssel készülnek, ami lehetővé teszi a legapróbb részletek eredetivel azonos reprodukcióját is. A valósághű figurák egymáshoz viszonyított méretei megegyeznek a filmekben látott szereplők arányaival.
marvel-movie-vasember
Ráadásul az egyedi promóciós kóddal: MOZIMARVEL most extra ajándék jár az előfizetéshez. Rajongóknak "kötelező" gyűjtemény, hiszen az egyedi figurák mellett a magazinok olyan izgalmas tartalmakat kínálnak, mint például a filmek forgatásainak kulisszái vagy számtalan érdekesség a karakterekről és a színészekről, de a lapszámokban megtalálod a főszereplők, a producerek és a rendezők nyilatkozatait is.
marvel-movie-amerikakapitany
Ha igazi Marvel-univerzum rajongónak tartod magad, akkor ne maradj le a kifejezetten gyűjtőknek szóló sorozatról! Szerezd be te is kedvenc szuperhőseid figuráit a MOZIMARVEL kód használatával. Az előfizetőkre értékes ajándékok is várnak: 3 filmposzter ikonikus Marvel-filmekből, egy Marvel Movie Collection gyűjtőmappa, egy Marvel logóval díszített fémdoboz a poszterek tárolásához, Mordály figurája és egy, kifejezetten a gyűjteményhez készült, 8 figura kiállítására alkalmas talapzat. Sőt, ha 2022.03.14-ig megrendeled a sorozatot, egy extra ajándékot, egy egyedi Groot figurát is küldünk neked az előfizetésed mellé. Az ajándékot a 7. előfizetői csomaggal kapod meg.
Megosztás facebookon