asdf

Visszatér a terhes Mila Kunis a Ted 2-be?

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: UIP-Duna
Szeptember elején kezdődik a Ted 2 forgatása, de még mindig nem tudni, az első rész női főszereplője, Mila Kunis visszatér-e benne. Akkor már nagyjából a hetedik hónapban fog járni, ami nem előnyös egy megerőltető filmforgatáson.

Ugyanakkor az is előfordulhat, hogy a brutális humoráról ismert forgatókönyvíró-rendező, Seth MacFarlane rábeszéli a színésznőt a szereplésre, hiszen irtózatos terhesvicceket lehet elsütni abból az alkalomból, hogy a női főszereplő valóban gyermeket vár.

kunis_baby

ted_mila0

Az IMDB-n Kunis még rajta van a stáblistán, de az adatlapot februárban frissítették utoljára. A színésznő nem nyilatkozik, a Ted 2 biztosra vehető új szereplője, Amanda Seyfried azonban igen.

ted-2-seyfried

"Nem tudom, hogy Milának van-e szerepe a Ted 2-ben - mondta Amanda a Female Firstnek. - De abban biztos vagyok, hogy nekem terhesen eszembe sem jutna, hogy ilyen állapotban visszamenjek dolgozni. Persze meg lehet találni az egyensúlyt, de nekem az anyaság lenne a fontosabb. Örülnék, ha lenne gyerekem, és már készen is állok rá."

Amanda Seyfridet most éppen a Hogyan rohanj a veszTEDbe című vígjátékban láthatjuk, amelyben bájos, ha nem is túl szimpatikus hölgyet alakít, aki otthagyja gyáva birkapásztor párját (Seth MacFarlane) egy gazdag piperkőcért (Neil Patrick Harris Így jártam anyátokkal). A film további főszereplői Charlize Theron, Liam Neeson és Sarah Silverman.

(A Million Ways to Die in the West - hazai bemutató: már a mozikban!)

(Ted 2 - hazai bemutató: 2015. július)

Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon