asdf

Megúszta a halált a Ted alkotója

  • Szerző: Nikk
  • Forrás: UIP-Duna
Hogy Seth MacFarlane szerencsés ember az nem vitás, hiszen amellett, hogy ő napjaink egyik legsikeresebb rendezője, 2001. szeptember 11-én lekéste azt a gépet, amely a World Trade Center tornyába csapódott.

A mázliban az ügynöke is kivette részét, hiszen ő volt az, aki elnézte az időpontot, így mire MacFarlane kiért a repülőtérre, már csak integetni tudott a felszálló gépnek. Sokan talán spirituális átalakuláson mennének át egy ilyen esemény hatására, MacFarlane azonban nem ilyen ember, teljesen hidegen hagyja a dolog.

"Racionális ember vagyok - mondja a rendező. - Minden utasszállító repülőgép esetében van legalább egy ember, aki lekési. Akkor pont én voltam az, de statisztikailag lehetett volna bárki más is. Ennyi az egész, nem kell az egésznek különösebb jelentőséget tulajdonítani."

 

MacFarlane már gőzerővel dolgozik Ted című bombasikerének folytatásában, ami teljesen más irányba fog tartani, mint az előző rész, mert nem látja értelmét annak, hogy még egyszer megcsinálja ugyanazt. Ám amíg a trágár mackóval találkozunk, MacFarlane elkalauzol minket az általa megálmodott vadnyugatra, ahol rút halált halnak az emberek, és aki mégis életben marad, annak súlyos anyagcsere problémái alakulnak ki. A Hogyan rohanj a veszTEDbe igazi sztárparádét vonultat fel, a főszerepekben MacFarlane mellett Amanda Seyfried, Charlize Theron, Liam Neeson és Giovanni Ribisi brillíroznak.

Hazai bemutató: 2015. július

tED 2

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. 
Csatlakozz közösségünkhöz 
a Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon