asdf

Új filmklipek a Hogyan rohanj a veszTEDbe című filmből

A Family Guy és a Ted zseniális humorú alkotójának következő agymenésére még június közepéig várnunk kell, de az új filmklipek jóvoltából megnézhetjük, hogy milyen veszélyek leselkednek az emberre a vadnyugaton.

Seth MacFarlane a Family Guy című animációs sorozattal vált nagy névvé a szakmában, első nagyjátékfilmjére mégis 2012-ig kellett várni. A Ted egy életre kelt plüsmackó trágár történetét mutatta be és hatalmas siker lett, ezért a producerek maximális bizalmat szavaztak neki következő projektjéhez. A választása egy westernkomédiára esett, a Hogyan rohanj a veszTEDbe főszereplője ugyanis egy vadnyugati farmer, akit gyávasága miatt elhagy a barátnője. Ezt követően egy rejtélyes és gyönyörű nő érkezik a városba, aki megtanítja, hogyan legyen férfi, közben pedig egymásba szeretnek. A problélma csak az, hogy a nő férje egy hírhedt bandita, aki pont a város felé tart.

A vadiúj filmklipekben azt nézhetjük meg, hogy a könyörtelen vadnyugaton milyen tényezők és körülmények veszélyeztetik az emberi életet, többek között az orvosok, egy jégtömb, egy bika, a vásár és az indiánok is.

Hogyan rohanj a veszTEDbe - Hazai bemutató: 2014. június 12.

Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon