asdf

Barney Stinson csajozási módszerei

Barney Stinson nem cicózik, ha a gyengébbik nem becserkészéséről van szó. Az Így jártam anyátokkal sztárja immáron hetedik évada magyarázza a Comedy Central képernyőjén, hogyan kell megdönteni a hölgyeket. A nyár és a szabadtéri bulik közeledtével közreadjuk Barney Stinson aranyszabályait, amelyek közül az elsőt talán már ismételni sem kell: öltözz ki! Egy pólós-farmeres lemming soha nem szed fel 90-60-90-es csajokat.

barneystinsonLégy magabiztos!

„Egy kis biztatás! Meg tudod csinálni, de hogy pontosabb legyek, nem. Mégsem tudod. Rég kiestél már a gyakorlatból, a csaj pedig túl dögös hozzád. Ne felejtsd el, nem az a lényeg, hogy megdöntsd! A történet arról szól, hogy elhidd, meg tudod. Bár valószínűleg nem tudod. De azért kapd el őket, tigris!”

Csigázd három napig…

„De komolyan. Jézus kezdte ezt az egész, "várj három napot" dolgot. Három napot várt a feltámadással, és jól tette. Hogyha csak egy napot várt volna, sokan még azt sem tudták volna, hogy meghalt. És szombaton sem támadhatott még fel, aznap sok a munka; a házban, a fonóban, a borbélynál. Nem. Annyi napot várt, amennyit várnia kellett. Vasárnap volt! A templomok tele voltak, az emberek azt mondják, hogy "Jaj, neee, Jézus halott!". És akkor kivágódik a hátsó ajtó, átfut a padsorok között, mindenki le van döbbenve. Ja, egyébként ekkor találta ki a pacsit. Három nap. Három napot várunk, mielőtt felhívunk egy nőt, mert Jézus azt akarja, hogy pontosan ennyit várjunk. Szent igaz.”

…de a szexszel ne várj!

„Egyetlen eset van, amikor érdemes egy hónapot várni a szexszel: ha a csaj épp 17 éves és 11 hónapos!”

Sose kavarj az exszel!

„Egyetlen okot látok arra, hogy újra felkeresd a régi nőidet: ez pedig az új mellimplantátum!”

Csak gátlástalanul!

„Sose számít megcsalásnak, ha kettőtök közül nem te vagy az, aki házas. Akkor pedig végképp nem, ha másik irányítószám alatt lakik!”

És végül az alapok a találkozáshoz:barneystinson3

„Emlékezz, három tippem van kezdőknek csajozáshoz: „szólítsd a nevén, távolítsd el a barátnői közül, aztán pedig finoman döntsd le a lábáról!”

További műhelytitkokért, figyelje Barney Stinson ámokfutását a Comedy Centralon!

Megosztás facebookon