asdf

Transformers 4: Mark Wahlberg egy benzinkút előtt pózol

  • Szerző: P. Kristóf
Javában zajlik a Transformers negyedik részének forgatása. A rendező a franchisetól megszokottan ismét Michael Bay, a szereplőgárdát azonban lecserélték.

A Transformers: Age of Extinction címen forgó újabb akciómozi teljesen új ember karaktereket kapott. Ezúttal a főszereplő Mark Wahlberg, Nicola Peltz és Jack Reynor lesz, viszont a kedvenc robotjaink ismét visszatérnek. Az Autobotok és az Álcák mellett az új epizódban a Dinóbotok is feltűnnek majd, akik nevükhöz hűen dinoszaurusz formájú robotok.

A sztoriról egyelőre annyit lehet tudni, hogy egy egyedülálló felfedező apuka (Wahlberg) és lánya (Peltz) olyasmire jön rá, aminek köszönhetően magukra szabadítják az űrből érkezett alakváltókat és egy paranoiás kormányügynököt. Több információ egyelőre nincs a készülő produkcióról, de korábbi cikkünkben megtekinthettek pár videót a forgatásról, melyeket lelkes járókelők rögzítettek. 

A filmet a franchise megalkotója, Michael Bay rendezi, a főbb szereplők pedig Mark Wahlberg, Nicola Peltz, Jack Reynor, Stanley Tucci, Kelsey Grammer, T.J. Miller, Sophia Myles és Peter Cullen. 

A szereplőkről készült első hivatalos képet maga a rendező posztolta ki twitter oldalára. Egyértelműen látszik rajta, hogy a főhős Mark Wahlberg lesz, míg a lánya és a barátját alakító Jack Reynor a háttérben mellékszálként pózol. A Transformers negyedik része 2014. június 27-én kerül a mozikba 3D-ben. Ti várjátok már Optimus Prime legújabb kalandját?

transformers 4

Megosztás facebookon