asdf

Valóságshow-ban toborozták a Transformers 4 szereplőit

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: UIP-Duna
Eddig is köztudott volt, hogy a Transformers 4-ben erős lesz a kínai vonal, hiszen két nagy ottani sztár is leszerződött a filmre (Lin Bingbing színésznő és Han Geng popsztár), és számos kínai díszletben, illetve helyszínen forgatnak. Most pedig ráadásként újabb négy színész csatlakozott a stábhoz a hatalmas országból.

A dolog érdekessége, hogy Byron Li, Austin Lin, Candice Zhao és Teresa Daley úgy kapta meg a szerepét, hogy ők nyerték meg azt a valóságshow-t, amelynek győztesei bekerülnek a filmbe. Az érdeklődés hatalmas volt, 70 ezren jelentkeztek az áprilisban indult műsorba, amelyet a Paramount stúdió, a Jiaflix és a China Movie Channel közösen gyártott. Byron Li nemrég végzett a Pekingi Drámaakadémián, de modellkedik is, a Transformersben kung-fu harcost alakít. Candice Zhao fotómodell és Miss Bikini Kína, érdekes módon egy dögös bombázó szerepét kapta.

Transformers-4

Austin Lin tajvani sorozatszínész, számítógépzsenit játszik majd. Teresa Daley, eredeti nevén Pei Huei Ji pedig egy cuki kamaszlány szerepében tűnik fel.

(Transformers 4 - hazai bemutató: 2014. június)

 

Megosztás facebookon