asdf

Tom Hanks ilyen gyorsan még nem olvasott el forgatókönyvet

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
Ha az ember elér a pályája egy bizonyos szakaszára, már nem a siker vagy a bevétel érdekli, csak a munkában található öröm. A siker meg a bevétel úgyis jön magától.

Tom Hanks legalább is így gondolja. És csak azért vállalta el a Sully – Csoda a Hudson folyón főszerepét, mert gyorsabban olvasta el a forgatókönyvet, mint amennyi idő alatt lepereg a cselekmény a filmvásznon.

Sully_jelenetfoto (19)

A mindkét motorját elvesztő, gépét a zsúfolt város közepén, a folyóra letevő pilóta izgalmas történetét Hanks legutóbbi nyilatkozata szerint Budapesten olvasta először.

"Egy autóban ültem épp Budapesten, amikor Clint felhívott. Elküldte a forgatókönyvet, és én 70 perc alatt befaltam az egészet: nagyon akartam tudni, mi lesz a vége. Ezután számomra már csak az volt a kérdés, hogy ráérek-e: tudtam, ők nem tudnak várni, legkésőbb októberben már dolgozniuk kell, mert a Hudson folyóban is forgattak: vagyis még a tél előtt túl kellett esniük a legnehezebb jeleneteken. Mondjuk, ha tudtam volna előre, milyen nehéz egy bajszot őszre festeni, akkor lehet, hogy még egyszer elgondolkodom…" – mesélte egy újságírónak a kétszeres Oscar-díjas színész.

 Sully – Csoda a Hudson folyón/Sully: Már a mozikban!

Megosztás facebookon