asdf

Tom Cruise meghódítja Bécset!

Nem csak a Hangya c. képregényfilm, hanem Tom Cruise saját „sorozatának”, a Mission Impossible-nek az ötödik része is forogni kezdett. Ennek apropójából rengeteg kézi kamerás felvétel és amatőr fotó látott napvilágot, amik messze nem olyan semmit mondóak, mint amivel a Jurassic World vagy az említett Hangya operál.

Filmes szempontból rémálom lehet frekventált, külső helyszínen forgatni, hiszen korántsem lehet olyan hatékonyan koordinálni azt, hogy mi kerüljön ki a nyilvánosság elé és mi nem. Ezért is szeretnek a rendezők inkább stúdióban, díszletek között dolgozni. Láthatjuk, hogy milyen őrült „spamelés” folyik a Batman vs. Superman: Igazság hajnalának vagy az új Star Wars VII. részének a forgatásai alatt. Ebből most Tom Cruise ötödik lehetetlen küldetése is kiveszi a részét, ugyanis rengeteg rajongó posztolta ki Ethan Hunt bécsi akciójeleneteit - videó formában is - a különböző közösségi portálokra. Ezekből válogattunk össze egy csokorra valót.

Tom Cruise-nak egyáltalán nem okozhat nehézséget egy épületről leugrani, hiszen szinte az egész életét robbantások és az autósüldözések kereszttüzében töltötte. A dubaji hotel megmászása után a bécsi Operaház könnyű falat a népszerű akciósztárnak.

 

A fotót látva nehezen tudom eldönteni, hogy itt szívélyesen üdvözli a rajongóit, vagy épp azért könyörög, hogy tegyék el az okostelefonjukat. Tom Cruise személyét ismerve előbbire tippelnék.

 

Reggeli meeting több méter magasban…mi ezt egészen máshogy szoktuk megoldani.

 

Természetesen Tom Cruise sem maradt ki a jótékonysági jeges zuhanyból, amihez az ötödik rész rendezője, Christopher McQuarrie is csatlakozott. A stábtagok meg biztosra mentek, hiszen Ethan Hunt egy vödör jeges vizet meg sem érezne.  

Megosztás facebookon