asdf

Tom Cruise-ban hihetetlen emlékeket idéz A holnap határa

10 éves lett A holnap határa című film, amiről Tom Cruise közösségi oldalain szívmelengető sorokkal emlékezett meg.

Tom Cruise egy évtizeddel A holnap határa című film bemutatása után a film másik főszereplőjét, Emily Blunt-ot dícséri, valamint felidézi a 2014-es film forgatását, majd köszönetét fejezte ki a színésztársainak, a stábnak és a stúdónak is.

edgeoftomorrow-tomcruise-emilyblunt

„Már 10 év telt el azóta, hogy A holnap határa először került a mozikba! Szeretném megragadni az alkalmat, hogy még egyszer megköszönjem Emily Bluntnak, hogy ilyen nagyszerű barát és briliáns színésznő. Imádom az alakítását ebben a filmben. Az elkötelezettségét. A humorát. A sebezhetőségét és erejét. Mindent beleadott. Ez az évforduló hihetetlen emlékeket idéz fel. Az első közös munka Doug Limannal. A fékezhetetlen Brendan Gleesonnal való együttműködés. És először dolgoztam együtt a nagyszerű Bill Paxtonnal. Az ő alakítása és az általa megformált karakter kitörölhetetlen nyomot hagyott a filmben. Nem volt könnyű feladat elérni ezt a hangnemet, amit a filmben sikerült. Christopher McQuarrie írói és történetmesélői munkája tette működőképessé a filmet. Az egész csapatunk elkötelezettségével együtt, akik segítettek a filmet a vászonra vinni - abszolút öröm volt veletek együtt elkészíteni ezt a filmet. Mindenkinek, aki az évek során szerette ezt a filmet, köszönjük, hogy rajongóink voltak. És köszönjük a Warner Bros-nak, hogy elkészítette ezt a filmet. Alig várom, hogy még több részletet mondhassak el azokról a nagyszerű filmekről, amelyeken dolgozunk” – írta a színész.

Még janurában jelentették be, hogy hogy Tom Cruise és gyártócége (a TC Productions) több filmre igen komoly együttműködési szerződést kötött a Warner Bros. Discovery-vel. Egy ilyen megemlékezéssel talán még bizakodóbbak lehetünk, hogy végre elkészülhet A holnap határa folytatása.

Megosztás facebookon