asdf

Emily Blunt elárulta, kiről mintázta A kaszkadőr hősnőjét

  • Szerző: MoziStar
  • Forrás: UIP-Duna
A kaszkadőr című akcióvígjáték a tavasz nagy mozieseményének ígérkezik, amely egy nyolcvanas évekbeli, kirobbanó sikerű tévésorozat ötletén alapul.

A hamarosan látható A kaszkadőr című akció-vígjátékban Emily Blunt egy Jody Moreno nevű elsőfilmes rendezőt alakít, aki éppen nekilát élete legnagyobb feladatának, amikor eltűnik a filmje főszereplője. Szerencsére kéznél van a produkció kaszkadőre, Colt (Ryan Gosling), hogy megoldja a rejtélyt. A helyzetet kissé bonyolítja, hogy Colt egyben Jody exe is, és az egymás iránt táplált érzelmek még nem is hunytak ki teljesen.

emilyblunt_akaszkador

Blunt karaktere mindjárt a kezdetek kezdetén komoly átalakuláson ment keresztül. „Jody a történet első változatában még sminkeslány volt, de aztán elsőfilmes rendezőt csináltunk belőle, hogy Emily-n minél nagyobb legyen a nyomás” – árulta el a Total Filmnek Kelly McCormick producer, aki egyben a film rendezője, David Leitch felesége.

„Jodyt közösen építettük fel, mert arra törekedtünk, hogy minél zaklatottabb csaj legyen. Az volt az ötlet, hogy Jody teljesen ki van akadva, mert ott van a nyakán ez az egész rémes forgatás, ami eleve túl sok neki a sok szaladgáló meg ordibáló emberrel, és akkor még a vezető színésze is kámforrá válik” – mesélte Emily Blunt.

Blunt azonban azt is elárulta, hogy Jody karaktere sokat köszönhet Greta Gerwig-nek, a Barbie rendezőjének. „Jócskán merítettem Greta-ból, az ő sugárzó embersége és derűs kedélye beépült Jodyba, aki csakis azért nem esik atomjaira a káosz közepette, mert áthatja valamilyen belülről jövő szeretet és gyógyíthatatlan optimizmus. Végül ez segíti át minden akadályon.”   

A kaszkadőr /The Fall Guy/ – Hazai bemutató: 2024. május 2.

Megosztás facebookon