asdf

Titánok harca lesz a Sebezhetetlen és a Széttörve közös folytatása

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: UIP-Duna
Egyre több információ szivárog ki a Glass című M. Night Shyamalan filmről. Az már biztos, hogy a produkció két korábbi Shyamalan-siker, a Sebezhetetlen és a Szétörve szálait fonja össze, de a rendező szerint az is élvezheti majd, aki az előző két filmet nem látta.
Nagy mutatványra vállalkozik a Hatodik érzék rendezője, M. Night Shyamalan. Egy filmben folytatja két korábbi rendezését, Sebezhetetlen-t és az idei év egyik nagy sikerét a Széttörve című thrillert.
glass_movie_actor
Úgy tudni, a cselekmény a Bruce Willis által alakított Dunn és a James McAvoy megformálta Crumb egyre hevesebb összecsapásait mutatja majd be, amit az üvegcsontú Glass (Samuel L. Jackson) irányít. Vagyis sajátos képregényfilmről lehet szó, ahol két természetfeletti erejű szuperhős, a Jó (Dunn) és a Rossz (Crumb) csap össze könyörtelenül. Az is biztos, hogy a produkció nem olyan ötmillió dolláros mikroköltségvetésű mozi lesz, amilyet a gyártó Blumhouse Productionstől megszoktunk, de nem is kerül majd 200 millióba, mint egy Marvel-féle szuperhősös vállalkozás, hanem a ráköltött pénz valahol a kettő között lesz.

Glass – várható bemutató: 2019. január
Megosztás facebookon