asdf

M. Night Shyamalan bejelentette A sebezhetetlen és a Széttörve folytatását

A Hatodik érzék rendezőjének az idei év a nagy visszatérést jelentette, hiszen óriási sikert aratott a Széttörve című thrillerével. Ritka mutatványra vállalkozik az ismét sikeres rendezőnek számító M. Night Shyamalan. Egy filmben folytatja két korábbi rendezését, A sebezhetetlen-t és a friss Széttörve című thrillert.

A hírt maga a rendező tette közzé közösségi oldalán: "Kész az új script!". Viszont a bejelentés meglepetés része miatt el kell spoiler-ezni a Széttörve legnagyobb csavarját!!!

split-movie-james-mcavoy

Tehát, a lényeg, hogy a hasadt személyiségű emberrablóról szóló film, a Széttörve végén egy rövid jelenet erejéig feltűnik Bruce Willis, aki A sebezhetetlen-ben egy szupererős férfit alakít, akinek soha nem esik semmi baja. M. Night Shyamalan filmes utalása után pedig itt a bejelentése: Végre választ adhatok a kérdésre, hogy 'Elkészíted A sebezhetetlen folytatását vagy mi?', ugyanis az új filmem A sebezhetetlen-nek és a Széttörvé-nek is a folytatása lesz. Mindig is az volt az álmom, hogy egy harmadik filmben fussanak össze az előző kettő szálai!”. 
unbreakable bruce willis
A rendező azt is megerősítette, hogy Bruce Willis-en kívül visszatér James McAvoy, a kéttucatnyi identitással megáldott skizofrén karaktere, az egyik elrabolt lányt megformáló Anía Taylor-Joy és Samuel L. Jackson is. Akik látták A sebezhetetlen-t, azok emlékezhetnek arra, hogy Samuel L. Jackson törékeny csontú, gonosz karakterét Mr. Glass-nak, azaz Mr. Üvegnek hívták. A film/filmek folytatása a Glass címet kapta. Egyelőre a történetéről semmit nem lehet tudni, a premiert 2019. január 18-ra tűzték ki.
split-unbreakable

A film egyik producere Jason Blum, aki kevés pénzből készít minőségi filmeket, amelyek rendre kasszasikerek. A Széttörve például 9 millió dollárból készült, és jelenleg 275 milliós összbevételnél tart. A sebezhetetlen annak idején kerek negyedmilliárdot kaszált.

Glass – várható bemutató: 2019. január

Megosztás facebookon