asdf

Teljesen új megvilágításba kerül a Fantasztikus Négyes

  • Szerző: P. Kristóf
Végre nyilvánosságra hozták az új Fantasztikus Négyes tagjait, de ez csak újabb kérdéseket vetett fel azzal kapcsolatban, hogy mit is akarnak kihozni a történetből. A film egyik producerének jóvoltából most pár kérdésünkre választ kaphatunk.

Egyelőre nincs hivatalosan megerősített története a filmnek, így csupán találgathatunk, hogy mit láthatunk majd a képernyőn. Az X-Men: Az elsők és a Ha/Ver rendezője, Matthew Vaughn, aki történetesen a Fantasztikus Négyes legújabb változatának producere, egy interjúban elárult pár részletet arról, hogy milyen filmet akarnak készíteni a szuperhősök történetéből.

Fantastic 4

"Teljes mértékben a sorozat újraindítása lesz, ez már biztos. Semmi köze nem lesz a korábbi szarságokhoz. Nem a rugalmas fiú és a fiú, aki sziklának öltözve rohangál össze-vissza, amiről látszik, hogy polisztirolból készült. És egyértelműen nem egy vígjáték." - osztott meg pár bennfentes infót a producer.

A csapat legújabb történetében Michael B. Jordan (Johnny Storm), Miles Teller (Reed Richards), Kate Mara (Sue Storm) és Jamie Bell (Ben Grimm) alakul majd át szuperhőssé, míg a filmet Josh Trank rendezi. A forgatás jövő hónapban kezdődik Louisiana-ban és egyelőre nem ismert a stáb többi tagja, így azt sem lehet tudni, kivel kell megküzdeniük majd. Az viszont már biztos, hogy ezúttal egy rendkívül látványos, komor és kemény filmet kapunk és bár elsőre furcsának tűnhet a szereplőválasztás, de biztos megvan az oka, hiszen a Marvel semmit nem bíz a véletlenre.

Fantasztikus Négyes - Bemutató: 2015. június 19.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon