asdf

Csúszik a Fantasztikus négyes forgatása

  • Szerző: P. Kristóf
A Fantasztikus négyes legújabb filmváltozatát az eredeti tervek szerint múlt hónapban kezdték volna el forgatni, a produkció azonban csúszik.

f4Az első két film fogadtatása nem volt túl jó, az Ezüst Utazó épp hogy csak nem lett bukás. A Marvel ezért is döntött úgy, hogy nem folytatják azt a vonalat, azonban hőseiket továbbra is szeretnék a vásznon látni. Így jött az ötlet, hogy a Fantasztikus négyes csapatának történetét előröl kezdik, egy korábbiaktól teljesen független filmmel.

A szereplők kilétéről egyelőre nem tudni semmit, az viszont már biztos, hogy Josh Trank rendezi majd. A forgatásnak múlt hónapban kellett volna elkezdődnie, azonban ez jelentősen csúszik. A Hollywood Reporter-től megtudhattuk, hogy Simon Kinberg újraírja a forgatókönyvet, sőt producerként is részt vesz majd a munkálatokban. Számára nem idegen a szuperhősök világa, korábban ő készítette az X-men: Az ellenállás vége és az X-men: Az eljövendő múlt napjai szkriptjét is. 

A 20th Century Fox korábban azt is elárulta, hogy a legújabb Fantasztikus négyes mozi ugyanabban az univerzumban fog játszódni, mint az X-men franchise, de saját elmondásuk szerint nem tervezik keverni a két történet szereplőit a vásznon. Ezek alapján valószínűleg arról van szó, hogy a film egy olyan világban fog játszódni, ahol a mutánsok is jelen vannak, de a történetben nem kapnak majd szerepet. 

Azt nem tudni, hogy miért van szükség a sztori újragondolására, de a bemutató hivatalos dátuma továbbra is 2015. március 6.

Megosztás facebookon