asdf

Spanyol rendező kapta a Z világháború folytatását

  • Szerző: P. Kristóf
Marc Forster, aki az első részt rendezte már korábban bejelentette, hogy nem kíván részt venni a további folytatásokban, ugyanis más műfajokban is ki szeretné magát próbálni. A Paramount egyből el is kezdett keresni valakit a helyére, most végre megtalálták az utódját.

A Brad Pitt főszereplésével és produceri munkássága alatt készült Z világháború sikerében kevesen hittek. Már a megjelenése előtt leírták, főleg amiért rengeteg jelenetet újra kellett forgatniuk. Aztán mégis bejött, lenyűgözte a közönséget és a kritikusokat, mégis tudott valami újat mutatni a zombiapokalipszisok terén. Összesen több, mint 500 millió dollárt gyűjtött össze világszerte, így mivel a film alapjául szolgáló könyv még tartogat bőven sztorit és a készítők is rengeteg ötletet halmoztak fel az első rész fejlesztése közben, ezért egyből bejelentették, hogy folytatatják a filmet.

Z világháború

Az egyetlen probléma csupán az volt, hogy Marc Forster kiszállt a produkcióból. Ugyanakkor hangsúlyozta, hogy semmi baja nincs a projekttel, csupán szeretné magát más műfajokban is kipróbálni és nem leragadni egynél. Brad Pitt viszont ismét visszatér majd, mind főszereplőként, mind producerként, így már csak egy rendezőt kellett találni. A Hollywood Reporter értesülései szerint erre végre sor került, a Paramount egy spanyol direktort szerződtetett le a Z világháború 2-höz. Juan Antonio Bayona neve A lehetetlen és Az árvaház  kapcsán lehet ismerős a hazai közönségnek. Mivel mindkét filmje kifejezetten színvonalasra sikeredett, ezért jó választásnak tűnik, de a végeredményre még várnunk kell, ugyanis egyelőre még a premier dátumát se tűzték ki, de valószínűleg 2015 végén, vagy 2016 első felében érkezhet majd.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon