asdf

Robert Downey Jr. gonosztevőként tér vissza az MCU-ba!

A Marvel visszahozza legnagyobb sztárját. A Vasember-t alakító Robert Downey Jr. azonban nem Tony Stark-ot fogja alakítani, hanem a következő Bosszúállók-film főellenségét.

A Marvel a San Diego-i Comic-Conon jelentette be, hogy Robert Downey Jr. fogja alakítani Doctor Doom-ot az Avengers: Doomsday-ben (Bosszúállók – Ítéletnap). Downey Doctor Doom-jelmezt idéző öltözetben jelent meg a színpadon, majd a tőle megszokott módon, stílusosan leleplezte magát. Bár a színész korábban azt nyilatkozta, hogy boldogan bújna ismét Vasember bőrébe/páncéljába, sikerült jól eltitkolnia, hogy lesz ugyan visszatérés, de nem Tony Stark-ként. SőtMinden idők egyik legnagyobb Marvel-gonoszát kelti majd életre. 

robert-downey-jr-doom-marvel
Fotó: Robert Downey Jr. / instagram

A film eredetileg az Avengers: The Kang Dynasty címet kapta, de mivel balhéja miatt Jonathan Majors-t kirúgták az MCU-ból, a Marvel úgy döntött, hogy a következő Bosszúállók-film Doctor Doomra koncentrál. Downey hosszú ideig Vasember-ként szerepelt az MCU-ban, és valószínűleg a multiverzum kártyát veszik elő, és így magyarázzák meg, miért úgy néz ki Doom, mint Vasember. Brian Michael Bendis: Infamous Iron Man című képregény-sorozatában ugyanis egy olyan Victor Von Doomot mutat be, aki a második polgárháborút követően felvette Vasember identitását és a Marvel-univerzum legnagyobb gonosztevőjeként emlegetik, akinek nem idegen a páncélzat, de most valami újat próbál fel, hogy megmérettesse magát.

<object data="https://affil.alza.cz/bnr/72331" width="100%" height="100%"></object>

Anthony és Joe Russo rendezésben az Avengers: Doomsday a tervek szerint 2026. május 1-jén kerül a mozikba.

Megosztás facebookon