asdf

Nem vetíti a Cinema City az új majmok bolygóját

Ezen a héten, csütörtökön kerül mozikba A majmok bolygója: Forradalom című film, de nem mindegyikbe! Sőt! Csak a kisebb mozikban lesz látható a film.

A Cinema City nem tűzi műsorra A majmok bolygója: Forradalom című látványos filmet. Magyarország legnagyobb mozihálózata és a hazai forgalmazó (InterCom) között nem jött létre sikeres megállapodás. Egyelőre egyik fél sem adott ki hivatalos közleményt. Viszont a Cinema City honlapján nem található a filmről adatlap és jegyet sem tudunk rá foglalni. Az InterCom facebook oldalán reagált, és bizakodik abban, hogy a helyzet megváltozik, ugyanis holnap kerül mozikba a film.

mozicom

A 176 mozitermet üzemeltető Cinema City döntése nagyon meglepő, hisz jelenleg a legnézettebb film Amerikában, és a kritikusok is pozitívan nyilatkoznak róla. Érdekesség, hogy Budapesten, kedd este (07.15.) tartották A majmok bolygója: Forradalom premier előtti vetítését a Cinema City egyik mozijában. Na, de senki se szomorkodjon, Budapesten a Corvin, a Sugár, az Óbuda, a Pólus és a Lurdy Mi mozink hálózat termeiben megtekinthető lesz a film.

majmokbolygoja_kritika_1

Megosztás facebookon