asdf

Nehezen ment A sötét ötven árnyalata utolsó jeleneteinek forgatása

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: UIP-Duna
Nagyon rossz lelkiállapotban folyt A sötét ötven árnyalata utolsó jeleneteinek forgatása. A stáb a kanadai Vancouverben végzett több hónapos munka után a francia Cote D'Azurra települt át, hogy az utolsó romantikus jeleneteket felvegye.

Ott tartózkodásuk alatt történt a 84 halálos áldozatot követelő nizzai teherautós terrortámadás. Érthető, hogy a stábból senki nem volt feldobva. Erről Jamie Dornan, a férfi főszereplő számolt be a Daily Mailnek.

Fifty Shades Darker (Paloma) (11)

„Mindenki pocsékul érzte magát. Az egész világot megrázták az események, de úgy még rosszabb, ha majdnem pont ott van az ember, ahol mindez megtörtént.” – mesélte a színész.

A stábot ugyan a terrortámadás színhelyétől kicsit távolabb, Monacóban szállásolták el, de a közeli tragédia híre és a rendkívüli biztonsági intézkedések mindenkire nyomasztóan hatottak. A stábtagok szerettei ráadásul rémülten érdekelődtek, hogy mindenki jól van-e, és a színészek meg a filmesek nem győztek mindenkit megnyugtatni, hogy nem esett bajuk.

A sötét ötven árnyalata a nagy sikerű A szürke ötven árnyalata folytatása. Dornan oldalán természetesen visszatér a női főszereplő, Dakota Johnson.

A sötét ötven árnyalata/Fifty Shades of Darker - Hazai bemutató: 2017. február 

A sötét ötven árnyalata - Forgatási képek - A képre kattintva tudod megnyitni a galériát.

Megosztás facebookon