asdf

A virtuális valóságba költözött A sötét ötven árnyalata

  • Szerző: Simon
  • Forrás: UIP-Duna
Sokan találgatták, milyen többletet tud adni a nézőknek A szürke ötven árnyalata két folytatása. Nos, a rendező, James Foley elárulta, min csodálkozhatnak majd a nézők A sötét ötven árnyalatával és A szabadság ötven árnyalatával kapcsolatban.

Néhány jelenetet a virtuális valóságban is leforgattak, vagyis a néző ott lehet majd és alaposan körül is nézhet Ana és Christian hálószobájában. Annyit azonban meg kell jegyezni, hogy az élményt nem a moziban lehet élvezni majd, hanem a film promóciós anyagaiban, amikhez az interneten lehet hozzáférni. Foley számára azonban nem kétséges, hogy ez a jövő útja: „Az ösztönöm azt súgja, hogy a mozi a virtuális valóság felé halad, mert ez a vizuális nyelv kiterjesztése. A filmhez készített virtuális valóságbeli jelenetek új agyterületeket hódítottak meg a fejemben.” – mondta a rendező a Universal stúdió panelbeszélgetésén.

Fifty Shades Darker 045

Valószínűleg a trilógia harmadik részéhez is készülnek a virtuális valóság technikájával előállított jelenetek, de ezek is marketingcélból kerülnek a nézők elé, hogy ízelítőt kapjanak abból, milyen érzés, ha közvetlen közelről figyelhetik meg a két főhős erotikus kalandjait.

A sötét ötven árnyalata/Fifty Shades Darker – Hazai bemutató: 2017. február 9.

Megosztás facebookon