asdf

Mutánsokkal teli gyorsvonattal száguldoztak az X-Men sztárjai

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
Nem is olyan régen Farkas egy száguldó japán szupervonat tetején küzdött néhány jakuzával. Most pedig ő maga a vonat: a Virgin Trains egyik szerelvényének a mozdonyát többek között az ő óriási arcképe díszíti.

Az új X-film, az X-Men – Az eljövendő múlt napjai (12E) (X-Men: Days of Future Past, hazai bemutató: május 22.) közelgő premierje előtt tisztelgő keddi ünnepélyes bemutatkozáson, a Euston pályaudvaron, a rajongók és utazni vágyók együtt csodálhatták meg a 11 kocsiból álló gyorsvonatot: mindegyik kocsit másik mutáns képe díszíti. De még a szerelvény belseje is átalakult: bizonyos ülésekre például az van kiírva, hogy mutánsok számára tilos. A következő három hónapban Liverpool és London között az X-szerelvény jár.

X-Men Virgin Trains 2014 - A képre kattintva tudod megnyitni a galériát.

Az első napon Farkas és az ifjú X professzor: Hugh Jackman és James McAvoy is az utasok között volt. Bár a velük fényképezkedni igyekvőktől nem nagyon maradt idejük az újságírókra, annyit azért el tudtak mesélni: az X-Men – Az eljövendő múlt napjai számukra a legizgalmasabb, legintenzívebb része a sorozatnak. Hiszen a múltban és jövőben egyszerre játszódó történetben minden eddigi mutáns felbukkan, és nemcsak az ellenségeikkel, hanem egy másik korból érkező saját magukkal is meg kell küzdeniük.

X-Men: Days of Future Past, hazai bemutató: május 22.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. 
Csatlakozz közösségünkhöz 
a Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon