asdf

Matt Damon újra Bourne bőrébe bújhat

Korábban megtudhattuk, hogy jövőre érkezik a Bourne sorozat legújabb darabja, feltehetőleg Jeremy Renner-rel a főszerepben, Matt Damon azonban bejelentette, hogy őt is érdekelné a dolog.

A Matt Damon nevével fémjelzett Bourne-trilógia 2007-ben ért véget, de akkora sikere volt, hogy nélküle is folytatták. Az új főszerepet Jeremy Renner kapta és 2012-ben került a mozikba A Bourne-hagyaték címmel. Tavaly azt is bejelentették, hogy ez a szál is folytatódik, a következő rész jövőre érkezik majd Justin Lin rendezésében.

Mindeközben Matt Damon is elárulta, hogy szívesen visszatérne, mint Jason Bourne, de annak feltételei vannak.

bourne

"Mindigis nyitott voltam rá, de csak abban az esetben, ha Paul Greengrass rendezné. Sosem voltunk képesek előkészíteni egy rendes sztorit, szóval ha bármelyik rajongóknak van valami ötlete, az keresse fel vele a Universalt. Ugyanakkor úgy éreztük, hogy nagyon jól lett lezárva a története. Imádom a karaktert és én is kíváncsi vagyok, mi történt vele azóta." - nyilatkozta a színész.

Állítólag már folynak is a tárgyalások Damon és Greengrass részvételével egy lehetséges folytatásról, mely a Jeremy Renner főszereplésével újraindított sorozat folytatása lesz, hanem egy attól teljesen független produkció. Így akár az is lehet, hogy a jövőben Jason Bourne és Aaron Cross karaktere találkozik majd a vásznon egy közös kaland erejéig. 

Ezek közül azonban egyedül a Jeremy Renner-féle sorozat folytatását jelentették be hivatalosan, mely 2015. augusztus 14-én érkezik majd a mozikba.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon