asdf

Matt Damon ezért nem akar James Bond lenni!

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: UIP-Duna
Eszébe sem jut Matt Damon-nak, hogy James Bond szerepeéért harcoljon. Pedig az állás hamarosan nyitott lesz.

Az aktuális 007-es, Daniel Craig a minap kijelentette: inkább vágják le a kezét, de a következő film után nem hajlandó többé őfelsége ügynökét játszani. Damon-nak jó oka van arra, hogy hanyagolja Bondot.

jasonbourne2016

„Itt van nekem Jason Bourne, aki sokkal szimpatikusabb és összetettebb figura. Bond a hatvanas évekből származik, és az akkori értékeket képviseli. Hímsoviniszta, folyton a martiniját lötyögteti, megöli az embereket és ezen poénkodik. Bourne viszont modern karakter. Utálja az eliteket, nem bízik az intézményekben, a rendszer ellen harcol. Volt egy nő, akit szeretett, és miután ő meghalt, hősünkből nem lett szoknyapecér.” – mondta a brit Esquire magazinnak. 

Matt Damon eddig négyszer játszotta Jason Bourne, az amnéziás szupergyilkos figuráját. Filmről filmre közelebb került önmagához és sötét múltja titkainak megértéséhez, de azért jócskán maradt még muníció a történetben. Az új film, a Jason Bourne előzetesei azt sugallják, hogy az egyik új negatív karakter, akit Tommy Lee Jones alakít, Bourne apjáról is tud egyet s mást.

Jason Bourne - Hazai bemutató: 2016. július 28.

Megosztás facebookon