asdf

A következő James Bond akár fekete bőrű színész is lehet!

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
Még mindig találgatások övezik, hogy vajon ki bújhat James Bond bőrébe, hiszen Daniel Craig már nem annyira lelkes a szerepet illetően.
Idris Elba szemkápáráztató gyorsasággal bánik a régimódi, forgótáras revolverrel A Setét Torony előzeteseiben.
 
A Stephen King világhírű regényfolyama alapján készült sötét fantasyben ő az utolsó fegyverbűvölő Harcos, aki megállíthatja a párhuzamos világok között lavírozó gonosz (Matthew McConaughey) győzelmét, és ő fel is veszi a harcot. De olyan elegánsan csinálja, hogy az sokakat elgondolkodtatott. Mivel még mindig nem biztos, hogy Daniel Craig elvállalja-e a következő James Bond-film főszerepét, néhány kiváló kollégája, a Dunkirk-ben éppen hős brit pilótát alakító Tom Hardy valamint Aidan Turner és Michael Fassbender is készülődik.
Dunkirk_jelenetfoto (17)
De Idris Elba esélyei hirtelen nagyot nőttek: 3:1-hez helyett már 1:2-höz fogadják őt, és ezzel már ő a favorit. Az eddig legesélyesebbként kezelt Hardy visszacsúszott a második helyre. A következő Bond talán feketebőrű színész lesz. A fogadóirodák és a fogadók gyors színeváltozását két okra vezetik vissza, és mindkettő a sorozat produceréhez, Barbara Broccoli-hoz kötődik. A producer nemrégiben többször nyilatkozott, legutóbb a The Guardianben, hogy a brit filmiparban nagyobb diverzitásra volna szükség.
SetetTorony_jelenetfoto (1)
„Sokféle emberből álló társadalmunkban kulturálisan és kereskedelmi szempontból is alapvető fontosságú, hogy e sokféleség a kamera előtt és mögött is megjelenjen” – nyilatkozta a Bond-sorozat gazdája. A másik ok: kiszivárgott, hogy Broccoli egy zártkörű vetítésen megnézte A Setét Torony talán még nem is végleges változatát. És mindenki biztos benne, hogy Idris Elba kezében pisztollyal mindenkit rögtön meggyőz: nincs mostnában másik színész, aki egyszerre tud ennyire kemény és ennyire sármos lenni…
 
 
A Setét Torony/The Dark Tower - Hazai bemutató: 2017. augusztus 3.
Megosztás facebookon