asdf

Mark Wahlberg a jóisten bocsánatát kéri

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: UIP-Duna
Ahogy sok színész, úgy Mark Wahlberg-nek is van olyan szerepe, amire ma már nem szívesen gondol vissza, pedig jelentősen megváltoztatta a karrierjét.
Azért lehetett zenészből és fehérnemű-modellből filmsztár Mark Wahlberg, mert a Boogie Nights című filmjével óriási sikert aratott. És Mark pont ezt a kiugrást jelentő filmjét utálja a legjobban, olyannyira, hogy azt szeretné, ha le sem forgatta volna. „Remélem, hogy isten megbocsátja bűneinket, mert számos alkalommal megbotlottam az életben. A lista elején a Boogie Nights található.” – mondta a színész egy közönségtalálkozón. Az 1997-es film egyébként kultikus rangot ért el, három Oscar-ra jelölték, és az a Paul Thomas Anderson rendezte, akitől hamarosan a Churchillről szóló A legsötétebb órát láthatjuk, Gary Oldman-nel a főszerepben.
A hívő katolikus Wahlbergnek az volt a baja a Boogie Nights-szal, hogy egy pornósztár felemelkedéséről szól. „El sem akartam vállalni a szerepet, de meggyőztek, hogy milyen jó lesz. A forgatókönyvből csak első 35 oldalt olvastam el, aztán leraktam azzal, hogy ez tényleg vagy nagyon jó lesz, vagy nagyon rossz. Ha ma kérnének fel, rögtön nemet mondanék, hiszen négy gyerekem van.” – mesélte a színész.
boogienights_wahlberg
Wahlberget hamarosan a Megjött Apuci 2.-ben láthatjuk Will Ferrel oldalán, amelyben súlyosbodik a helyzet: a vetélkedő apucik mellé megérkeznek a nagypapák is (Mel Gibson, John Lithgow), így már négyen zrikálják egymást. Egy amerikai kritikus már látatlanban és ironikusan megjegyezte, hogy Gibson ideális választás Wahlberg apjának, hiszen a színész civilben is arrogáns, iszákos macsó, így csak önmagát kell adnia.
Megjött apuci 2./Daddy's Home 2. – Hazai bemutató: 2017. december 7.
Megosztás facebookon