asdf

Mark Wahlberg esete a részeges ír apákkal

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: UIP-Duna
Írországban népszerűsítette új családi vígjátékát, a Megjött Apuci-t a két főszereplő, Mark Wahlberg és Will Ferrell, de a közönség egy része nem volt rájuk kíváncsi – inkább arra törekedtek, hogy minél hamarabb berúgjanak.

Olyan apákról volt szó ugyanis, akik megnyertek egy versenyt, amely győzteseinek egy szabad este lett a jutalma, amit a családjuk nélkül tölthetnek. Ezt ritka az alkalmat pedig nem akarták holmi filmnézéssel elrontani. "Nem érdekelte őket film, inkább a botrányos lerészegedésre szavaztak. Azt mondták, a filmünk ráér, majd vesznek rá rendes mozijegyet." - mesélte Wahlberg a Late Late Show-ban.daddys_home

Wahlberg azt is elmesélte, hogy az egyik ír apa mindenáron Brad Pitt-tel szeretett volna találkozni, és amikor elmondták neki, hogy ő nem jött el, mert nem szerepel a filmben, csalódottan távozott.

Megjött Apuci egy amerikai mintacsaládról szól, amelynek életébe új színt hoz a feleség előző férje (Wahlberg), aki motoros vagány, foglalkozását tekintve pedig titkosügynök, így megjelenése komoly kihívást jelent az aktuális családfőnek (Ferrell).

Megjött Apuci/Daddy's Home - Hazai bemutató: 2016. január 7.

Megosztás facebookon