asdf

Már toborozzák a statisztákat a Jurassic World 2. hawaii forgatására

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: UIP-Duna
J. A. Bayona rendező hamarosan befejezi a Jurassic World 2. londoni forgatását, és az egész stáb Hawaii-ra költözik, ahol a szabadtéri jeleneteket veszik föl.
Az egy év múlva mozikba kerülő Jurassic World-ről már elég sok mindent lehet tudni, mint  pl. azt, hogy komoly üzenete és a tervek szerint rémisztőbb és sötétebb lesz, de kiderült az is, hogy Chaplin lánya is fontos szerepet kapott a filmben.
 
A forgatás még javában zajlik, így a statiszták toborzása már megkezdődött, ezért ha te most éppen Hawaii-on tartózkodsz, feltétlenül ragadd meg a ritkán kínálkozó alkalmat.
jurassic_world_2_2018
Nagyon kacifántos lesz majd a film, mert a pályázati kiírás szerint három típusba tartozó statisztákat, illetve háttérszínészeket keresnek. 1: magas, izmos, fiatal szigetlakókat; 2: nagyon izmos, fehér bőrű, de sötét hajú statisztákat; 3. olyan fiatal háttérszínészeket, akik katonai karaktereket tudnak megszemélyesíteni. Kiszivárgott a film munkacíme is: Ancient Futures, azaz Ősi jövők. Hogy ebből mire lehet következtetni, azt mindenki döntse el maga.

Jurassic World - Bukott birodalom/Jurassic World: Fallen Kingdom – Hazai bemutató: 2018. június 7.
Megosztás facebookon