asdf

Jön a Legendás állatok 3. Megvan a premier időpontja!

  • Szerző: MoziStar
  • Forrás: IC Press
A varázslat sosem ér véget! Göthe Salmander megküzdött Grindelwald-dal, de a Legendás állatok – Grindelwald bűntettei nézői a film végén nem nyugodhattak meg: egyértelmű, hogy az ártatlannak tűnő magizoológus és jó barátai még kénytelenek lesznek harcba szállni a varázsvilág történetének talán leggonoszabb mágusával.
A Warner Bros. végre tudatta a világgal, hogy J. K. Rowling új, remélhetőleg sok titokra fényt derítő forgatókönyve már készül, 2020 tavaszán megkezdődik a forgatás, és a premier dátumát is kijelölték. A Legendás állatok-sorozat, vagyis a Harry Potter világába visszavezető új filmek harmadik része csupán másfél évvel a filmezés megkezdése után, 2021. november 12-én kerül majd a világ mozijaiba.
Fantastic-Beasts-3-2021
A filmben remélhetőleg szerepelni fog mindenki, aki az előző részekben olyan fontossá vált Roxfort szerelmesei számára: Göthe Salmander barátai, Tina és Queenie Goldstein, Jacob Kowalski meg a többiek… köztük az ifjú Dumbledore – csak győzzük kivárni!

„Hihetetlenül izgatottak vagyunk és bízunk Legendás állatok sorozatban. Mindannyian hiszünk abban, hogy a premier dátum időt és teret ad a filmkészítőknek, hogy lehetővé tegyék az alkotás számára, hogy igazán fejlődjön és a legjobb kalandot nyújtsa a film rajongóinak." - nyilatkozta Toby Emmerich, a Warner Bros. elnöke 
Megosztás facebookon