asdf

James Wan újabb horrorra készül

  • Szerző: MoziStar
James Wan tényleg nem képes nyugodtan megülni a babérjain! Mára ő a világ egyik legsikeresebb producere és rendezője, előbbiről a Démonok között sorozattal és annak leágazásaival, utóbbiról az Aquaman-nel gondoskodott.
James Wan gőzerővel dolgozik a Démonok között folytatásán (lesz jövőre Démonok között 3., azután jön az Apáca 2. és a Görbe ember), és közben belekezdett egy új izgalmas projektbe is: Dél-Ausztráliában már forog a Mortal Kombat hatalmas költségvetésű új változata, amelynek szintén lehet pár folytatása, télen pedig nekilát az Aquaman második részének.

És úgy tűnik, maradt még egy kis szabad ideje, ugyanis a legújabb hírek szerint a New Line Cinema kedvéért még az ősszel visszaül a rendezői székbe, és egy új horror filmet forgat. A film címe és története még titok, csupán annyit tudni róla, hogy maga Wan írja a forgatókönyvet, amelyben Ingrid Bisu (az Apácá-ban Oana nővért alakító színésznő) segíti. Wan rendezőként kezdte a pályáját, és sokszor nyilatkozta azt, hogy nosztalgiája van a horrorfilmek iránt – úgy tűnik, az Aquaman folytatása elé még épp befér neki egy rémisztő ujjgyakorlat.
james-wan-conjuring
Persze a szíve visszahúzza az eredethez, és nagyon szeretne megint Démonok között-et rendezni. A harmadik rész jelenleg zajló forgatását nem ő irányítja, de ami késik, nem múlik.

"Igazából nagy élmény számomra, hogy újabb és újabb fiatal rendezőkkel dolgozhatok. És eddig trilógiát még sosem rendeztem, két rész után mindenből kiszálltam. Talán a Démonok között-tel kivételt teszek, és előbb-utóbb újra rendezek egy részt: imádtam csinálni, és én soha nem zárok ki semmit. Ahol démonok vannak, ott bármi megtörténhet…"– nyilatkozta a rendező-producer.
Megosztás facebookon