asdf

Annabelle és az apáca esete

  • Szerző: Simon
  • Forrás: IC Press
Az apáca visszatér. És rémisztőbb lesz, mint valaha. Először James Wan producer fejéből pattant ki, és a megtörtént eseményt feldolgozó Démonok között 2.-ben bukkant fel.

Mint Wan művei szinte kivétel nélkül, ez a film is hatalmas sikert aratott, és a benne szereplő, rémisztő nővér, a történet szerint a Valak nevű gonosz lélek manifesztációja olyan népszerű lett a rajongók körében, hogy most saját filmet kap. Ebben egy pap azért utazik Rómába, hogy ott találkozzon egy különös tüneteket mutató apácával.

annabelle-2-august

Az eredeti filmben a rémalak egy festményből lépett át a valóságba. A kép a paranormális jelenségek önfeláldozó szakértői, a Warren-házaspár nappalijában lógott. Hogy ők, Vera Farmiga és Patrick Wilson benne lesznek-e ebben a filmben, arról még nincs hír, de az Oscar-díjra is jelölt Vera Farmiga azért valószínűleg mindenképpen elmegy a forgatásra, hiszen a spin off főszerepét a húga, a nála 21 évvel fiatalabb Taissa Farmiga alakítja.

vera-taissa-farmiga

James Wan éles szemmel csap le a főszereplővé előléptethető lehetséges mellékszereplőkre: Annabelle is ennek köszönheti a létezését. A testében démont rejtegető porcelánbaba a Démonok között első részében tűnt fel, majd 2014-ben saját filmet kapott. Az Annabelle óriási siker volt, első része gyártási költségvetésének több mint negyvenszeresét gyűjtötte – így hát elkészült a folytatás is, az Annabelle 2. – A teremtés, amely azt mondja el, hogy miképpen vált egy játék baba démonok céltáblájává.

Az apácás film forgatása májusban, Romániában kezdődik, és a tervek szerint jövő júliusban, péntek 13-án fogják bemutatni.

Annabelle 2. – A teremtés/Annabelle 2. - The Creation - Hazai bemutató: 2017. augusztus 10.

Megosztás facebookon