asdf

Elkezdődött az Annabelle 2. forgatása!

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
Az elmúlt években bebizonyosodott, hogy a horror nem rétegműfaj. Néhány mester igazi nagy sikert tudott csinálni a rémisztgetésből.

A Démonok között elsöprő sikere az egyik legjobb példa erre: a Démonok között 2. kiváló fogadtatása azt igazolja, hogy ha az csak jól sülhet el, ha James Wan hozza a frászt a nézőre. És nem áll meg félúton. Következő filmje az Amikor kialszik a fény (Lights Out, hazai bemutató: július 21.), melynek elkészítésében producerként vett részt, a rendezést egy ifjú felfedezettjére, David F. Sandberg-re bízta. És valószínűleg nem csalódott benne, mert a forgatás befejztével rögtön együtt láttak neki a következő munkának.

Annabelle2_instagram_werkSandberg a héten már ismét egy Los Angeles-i stúdióból tweetelt fotót: elkezdődtek az Annabelle 2. felvételei. A nagyon sikeres 2014-es első rész után a folytatás jó néhány évvel később tér vissza túlélő hőseihez. Kislányuk halála után a babakészítő és felesége egy tönkrement árvaház lakóit, egy apácát és egy pár kislányt fogad be az otthonába – melyet újra kinéz magának a babakészítő megszállott műve, Annabelle. A folytatást az első rész írója találta ki, a rendező Sandberg, a producer természetesen James Wan. A bemutatóra 2017 tavaszán kerülhet sor.

Megosztás facebookon